Werkplaats

Onderhoud en reparatie van uw auto

Het is belangrijk om uw auto regelmatig en goed te onderhouden. Moet uw auto gerepareerd worden? Zorg er dan voor dat het grondig en professioneel gebeurt. Zo rijdt u veilig en gaat uw auto langer mee.

Hoe vaak en waarom?

Hoe vaak moet uw auto naar de garage? Dat staat in het instructieboekje en scheelt nogal per model. De meeste nieuwe auto’s geven een melding op het dashboard als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Sla liever geen onderhoudsbeurten over om geld te besparen. U bent uiteindelijk veel duurder uit als kleine gebreken te laat worden opgemerkt.

Bij een kleine beurt ververst de monteur onder meer de olie, vervangt het filter en kijkt naar onderdelen als remmen, uitlaat, accu en lichten.

Bij een grote beurt worden onder meer ook het koelsysteem en de wielophanging gecontroleerd. Bovendien krijgen de remmen een schoonmaakbeurt en worden bougies, lucht- en brandstoffilters vervangen. Zorg ervoor dat u tussen beurten door regelmatig zelf uw banden, verlichting, oliepeil en uw koel- en ruitenwisservloeistof controleert.

Waarom autogarage Nijendijk Wulff?

Professionaliteit en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel, hierdoor zijn wij allround en zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij vinden het ook belangrijk dat we plezier hebben in wat we doen en veel voldoening halen als een klant met een goed gevoel weggaat, maar vooral ook weer terugkomt.

Kortom U bent bij ons verzekert van top service en kwaliteit. Wij scoren niet voor niks gemiddeld een 8.6 op bestegarage.nl

Betrouwbaar

Garage auto Nijendijk is al meer dan 20 jaar een begrip in Nijverdal. Welk merk u ook rijdt, u kunt altijd bij ons terecht voor reparatie van uw auto. Garage Nijendijk Wulff is kiezen voor zekerheid.

Afspraken

U kunt bij Garage Nijendijk Wulff altijd om een schatting van de reparatiekosten vragen. Alle uitgevoerde werkzaamheden worden op de rekening gespecificeerd. 

Garantie

Standaard 3 maanden reparatiegarantie. De garantie geldt voor elke reparatie die door Garage Nijendijk Wulff is uitgevoerd en voor de materialen en onderdelen die wij hebben gebruikt.

Wat vinden onze klanten van onze dienstverlening

Helaas duurde de reperatie wat langer dan was gepland maar daar werd verder netjes over gebeld i.v.m. de drukte. maar uiteindelijk kon ik de auto wel weer ophalen. uiterst fijn behandeld, een bedrijf met veel ervaring,

J. Boonman
August 31, 2019

Fijne garage. Zeer goed geholpen. Je hebt hier nog het gevoel dat je als klant wordt behandeld in tegenstelling tot de meeste dealers. Zeker aan te bevelen.

B. Janse
August 05, 2018

Dit is een top garage alles kan in goed overleg,ik werd netjes gebeld over een klein defect betreffende de APK.

Eva
August 05, 2018

Zeer goede service, klantvriendelijk en betrouwbaar

R. Evers
April 05, 2018